torsdag 19 januari 2012

ShoppingVartofta garn & textil var verkligen snabb!!! Jag beställde min nystmaskin i förrgår på eftermiddagen. Sent på kvällen, vid 22-tiden, så får jag sms att paketet är inlämnat på posten. I går förmiddag så fick jag ett nytt sms att jag kunde hämta mitt paket på affären. Det var verkligen snabbleverens!
På Facebook finns en grupp som heter Online stickcafé och där fick jag ett tips om en bra förvaring för stickor och annat. Så jag åkte på Biltema idag och inhandlade en verktygsväska :) så nu ska jag leta reda på alla mina stickor som jag gömmer lite här och där och tror att jag ska komma ihåg på vilket smart ställe jag gömt dem på!Handlade lite nya garner också, dels fyra olika färger som ska vara till diverse barbiekläder. Sedan blev det en till Zauerball i regnbågsfärg och ett blått nystna ullgran som ska bli sockor till en bekants dotter. Och så hittade jag en bok som heter Stickskolan. Nu kan jag visserligen sticka ganska bra, men ibland så glömmer man bort vad man kan för något.

3 kommentarer:

  1. Hej.Kul med en ny bekantskap.Hittade dej via FB.Vilka härliga fynd du gjort.Zauberball garnet är jättedint.Stickade en sjal förra året i Zauberball.Man blir glad av att sticka i det vackra garnet.En sån där förvaring ska jag också skaffa mej,bara jag kommer iväg till Biltema.Har lagt in mje som följare.Härlar på igen lite senare.önskar dej en trevig helg,

    SvaraRadera
  2. Visst kan det vara så att man ibland glömmer bort vad man kan - händer även den bästa, men då är det bra att kunna påminna sig. Kul med en ny blogg, by the way. Hittade hit via FB :) /Ulrika

    SvaraRadera
  3. Vad vacker färg det är på din Zauerball. Själv har jag stickat Britta mössan och vantar till med Sauerball i rött och svart. Fin blogg du har, ska följa den :)

    SvaraRadera